Machinaal snoeien

Machinaal snoeien doen wij doormiddel van diverse snoeiapparatuur omdat ieder aanbouwdeel zijn eigen eigenschappen heeft om tot het gewenste resultaat te komen.

Maaiunit: Deze machine is speciaal ontworpen voor de hagen er kan heel nauwkeurig mee gewerkt worden. Door de dubbele messen die in de machine zitten word het materiaal wat geknipt word zodanig verkleint dat er weinig restmateriaal overblijft. Het maaiunit is 150cm breed heeft een capaciteit van 3,5cm doorsnede.

De takkenschaar is 220 cm breed en heeft een capaciteit van 10cm doorsnede door de knippende werking ontstaat een mooie snede ondanks het dikkere materiaal.

Wij hebben gekozen voor de takkenschaar in plaats van zaagbladen dit doordat een schaar veiliger ingezet kan worden in de bebouwde kom.

Heggeschaar: wij maken gebruik van een heggeschaar voor het knippen van fijn struikgewas en hagen door de knipwerking van de schaar onstaat een mooie snede van het materiaal.

De heggeschaar is 210cm breed en heeft een capacitiet van 4cm doorsnede Takkenschaar: deze schaar word gebruikt voor de zwaardere houtwallen en het halveren van hagen.

Bomenknipklem: deze klem kan zowel verplaatsen als knippen van hout tot een diameter van 30cm. Met deze klem kan houtopslag evenals knotbomen gesnoeid worden de klem pakt de boom en naarmate deze klemt word de boom door een mes afgesneden de boom blijft in de klem dus kan worden verplaats naar een gewenste plaats de bomenĀ  unnen op een nette manier opgestapeld worden.

Contact opnemen
Gert Davelaar helpt u graag verder! Neem vrijblijvend contact op voor advies of het plannen van een afspraak.